Post by giggfilmimitho on Mar 4, 2022 12:42:57 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dungelot Shattered Lands ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dungelot Shattered Lands IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ altın kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ Dungelot Shattered Lands 2022 version ▞▞▞
Stratejik Mayın Tarlası
2'de iyileştirme, ancak yine de 1'in sonsuz koşularını tercih ediyorum. Sadece birkaç seviye oynadım, ama görünüşe göre daha kısa seviyelere gidiyorlar. Ancak, güzel bir ek olan hikaye ve ekipman var. Ayrıca, lütfen otomatik döndürmeyi devre dışı bırakmamıza izin verin. Bazen bir büyüye tıklayıp geri çekilmeye çalıştığımda hiçbir şey yapamıyorum ve uygulamayı zorla kapatmam gerekiyor. Ayrıca chomper toplarına karşı büyük bir nefretim var. Hızlı oynamanın cezası ve bu haksızlık.
Galaxy S6 Edge Plus cihazımda sadece siyah bir ekran var! Saçmalık!
Güzel
İyi bir
Dungelot Shattered Lands Adventure itb
tonlarca öğütme
Basit Dungelot paletli sistemi geri dönüyor, ancak değişiklikler daha fazla taktiksel derinlik katıyor. Neşeli ton, oyunda ilerledikçe ölüm üstüne ölümle yüzleşmenize yardımcı olur. Sonuna kadar çok fazla oyun görmüyorum ama bu onlardan biri olacak.
Aslında iyi olan ve mikro işlemlerle sizden para akıtmaya çalışmayan bir mobil oyun. Bu oyun dövüşleri oldukça taktiksel ve zevklidir. Tadını çıkarıyorum.
İlk sorunlar sıralandıktan sonra son derece keyif alıyorum!
Oyunu sev. Size bir meydan okuma verebilecek basit tasarım. Ama bir nedenden dolayı, bir büyü yapmayı iptal etmeyi denediğimde oyunu donduruyor.
Yüklenmiyor. Yeni Galaxy S7 Edge cihazımda siyah bir ekran görüyorum.
Müthiş oyun. Hala bazı hatalar ama çok eğlenceli!
Siyah ekrana geçtiği için bu oyuna sadece iki yıldız vermek zorunda kaldım. Ayrıca iade edildi. Bu sorun giderildiğinde tekrar gidin ve puanımı değiştirin. Bir Galaxy S7 kiralıyorum.
Dungelot Shattered Lands Avontuur fuj
Harika zindan paletli
Oyunu başlatmaya çalıştım ama birlik simgesi kaybolduktan sonra ekran tamamen siyah ve hiçbir şey olmuyor. Samsung s7 sahibiyim.
İkinci oyundan çok daha iyi ama ilk oyun gibi oynanacak çok fazla sınıf yok.ve sınıfların kilidinin açılması sonsuza kadar sürecek gibi görünüyor
Güzel haydut lite oyunu
harika ve eğlenceli bir oyun
galaxy s6 üzerinde çalışmıyor
iyi
Ah!
Onun çok zor oyunu
Başta anlamadım ama anladığımda hemen bağımlısı oldum.
Eski güzel oyun...
İyi oyun, Android'in daha yeni sürümleri için güncelleme gerekiyor
Evdeyken tabletimle telefonum arasında gidip gelebilmek güzel olurdu. Daha da önemlisi, telefon değiştirmek zorunda kalırsam tüm ilerlememi kaybetmemek güzel olurdu. Her şeye yeniden başlayacak mıyım emin değilim.
Biraz strateji ve kaynak yönetimi içeren bir piyango bileti simülatörü RPG'si gibi. Pek çok insan bundan hoşlanmayacak. Hatta bazıları hayal kırıklığına uğrayabilir. Küçük bir kaç kişi bundan çok zevk alabilir. Bu iyi bir oyun, sadece bulut tasarrufuna ihtiyacı var çünkü tüm karakterleri elde etmek çok zor bir iş.
Harika oyun. Bende çok var ve bunu çoğundan daha çok oynadım.
Siyah ekran nedeniyle iade edildi
Star Shoot VS Arcade epu
Dungelot Shattered Lands Avontuur xaod
Hayır. Bu, geliştirme aşamasında aceleyle nakit paraya çevrilen, oynaması ücretsiz bir oyundur. Dengesiz oynanış, herhangi bir şey elde etmek için sarf malzemelerine çok fazla güvenme, hiçbir şekilde öğüteme, saçma güç kayması ve haksız bir ölçeklendirme. Geliştirici tarafında, açıkça aceleye getirilmiş ve kötü yapılmış (Tonlarca aksaklık, korkunç denge). Ancak, sanatsal tarafı çok iyi yapılmış. Karakter tasarımları ve animasyonlar sorunsuz çalışıyor. Çok güzel detaylı bir arka plan. Başka bir oyun yaratmak için bu sanatçıları işe alırdım.
Hata düzeltildi 🤗
Bir öncekinden çok daha zor. Hala tabletimi her elime aldığımda birkaç seviyeyi geçmeye çalışıyor.
Çok bağımlılık yapıyor. Paraya değer.
Oyundan zevk alıyorum, ancak ilerlemeden önce günlerce seviyeleri tekrar oynamam gerekiyor gibi görünüyor.
Güzel küçük oyun, bir süredir oynadığım en iyi oyun.
Oyunu satın aldım ve aldığım tek şey siyah bir ekran lütfen yardım edin...oynayabildiğimde derecelendirmeyi değiştireceğim...
UI'yi düzeltin, daha kaygan hale getirin ve oyunu daha adil hale getirin
Oyun başlatılamadı, telefon yeniden başlatıldı ve şimdi iyi çalışıyor. Süper bağımlılık yapan bir oyun, kesinlikle onu seviyorum.
Biraz zor... Ama... Oynamayı bırakamıyorum!İlki gerçekten hoşuma gitti, ancak bu, oyunu daha ilginç hale getiren ve gerçekten zevk alan bazı şeyler ekledi.
Dungelot Shattered Lands ผจญภัย tzm
Geliştiricilerden hızlı bir yanıt aldım ve yeniden başlatmak işe yaradı.Oyun gerçekten bağımlılık yapıyor.Yardımın için teşekkürler..
Dungelot Shattered Lands Macera Oyunları orh
Geçerken bazı stratejilere ihtiyaç var. Akılsızca hackleme ve kesme yapılamaz.
Hmm
Harika bir oyun, ancak oyunu bozan bir hata, onu oynamaya değmez hale getiriyor. Neredeyse her oynadığımda, karakterim dokunulmaz hale geliyor ve sağlığı 0 olsa bile ölmeyecek. En kötü yanı, kazanmanın bir kazanç olarak kaydedilmemesidir. İlerleme kaydetmez. Ama aynı zamanda yeniden başlamak için ölemem. Yani sıkışmış. Meydan okuyarak oyunda ilerleyemiyorum veya eğlenemiyorum. Bunu düzeltirlerse, anında 4-5 yıldızlı bir oyundur.
Tek kelimeyle muhteşem. Umarım ileride 3. bölüm gelir.