Post by giggfilmimitho on Mar 4, 2022 12:46:01 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit \u0026 Knockdown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit \u0026 Knockdown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatori kulda ▞▞▞
▞▞▞ Hit \u0026 Knockdown 2022 version ▞▞▞
Хит & Кноцкдовн Спортске mbd
Väga lihtne ja kerge mäng lastele lõbusaks....
Lõbutse mõnda aega, kuni ei saa ilma raha kulutamata edasi liikuda. Häbi, desinstallimine.
Noh, minu mängupäevad on läbi, keegi ei saa taset 807. Tuulega ei saa te palli tuule kaugemasse ossa. Kindlasti arendaja viga
Täpsus oli mõnus....nagu keskkond 😁😁😁
Mulle meeldib purkide mahalöömine, see muutub mängides pisut keerulisemaks.
Suurepärane ajavihje, see pole nii raske, kui mõned teised arvustused näitasid. Töötab suurepäraselt minu Samsung Galaxy S9-ga!
Lõbus vaatamata reklaamidele... need kõik on vaid paari sekundiga.
Olen mänginud üle 100 taseme ja ainult kolmandiku sellest, et olen suutnud ühe skinni avada. Või võin selle osta madala hinnaga 30,00 dollarit. Samuti liiga palju lisasid.
see oli hea, kuid pole võimalust mängida teiste sõpradega nagu pubg, nii et pubg on kindlasti parem
Lõbus mäng! Liiga palju reklaame! Pilve salvestamiseks ei saa Google Playga sünkroonida. Lähtestage mu telefon ja pidin otsast alustama. Pakkuge ka tasuliste reklaamide tasuta versiooni.
See mäng pole täpne, see viskab ühel korral palli kiiresti ja järgmisel korral lööb. Kui saaksin, ei annaks sellele tähti.
Hakkasin alles mängima, aga hetkel pole see halb.
Nii palju reklaame! Mulle mäng meeldis, reklaamid hakkasid lihtsalt liiga tüütuks muutuma. Oli üks, mis kestis terve minuti, seda tüüpi reklaam kaotas selle eesmärgi, ma ei pööranud enam tähelepanu ega teadnud, millest see reklaam räägib, mul hakkas lihtsalt igav. Ma ei olnud kindel, kas reklaamid pärast ostu lõppevad ja ma ei tahtnud seda võimalust kasutada.
Hea mäng, kuid peaks reklaamide vaatamisel jätkama 30 teemanti või muidu desinstallin!
Liiga keerulised tasemed. Peate iga rasket taset n mitu korda mängima, et see kustutada, mis võtab aega ja energiat.
Suurepärane mäng peale ajastatud tasemete. Hävitas suurepärase mängu täielikult
Hit & Knockdown Sportgames wmj
See mäng oli igav, aga ka lõbus .mõnikord polnud mõtet.
Suurepärane mäng, aga palle antakse väga vähem. Mulle meeldis see. Ma tahan veel sellist mängu.
See mäng pole mitte ainult lõbus, vaid see võib ka õpetada, kuhu palli visata ja täpselt suunata, et saaksite kasutada võimalikult vähe palle. Kui ma saaksin vaid viie sõrmega palli visata.
See on tõeliselt lõbus mäng, samuti hea graafiline disain.
Hit & Knockdown Sports hsat
tore, ma naudin seda... aga on üks probleem... kui tase muutus, pole juhiseid.. nii et proovige juhiseid sinna panna....
Miks ei saa te tasemete täitmisel saadavate müntidega vääriskive osta, sest ma olen 155 peal kinni ja mul on vaja külmumisaja pettust, et sellest mööduda, sest ma langen iga kord 6-ni, kuid ei suuda seda nii ületada Ma arvan, et see peaks olema valik, aitäh
liiga palju reklaame. igav. kahju
Armasta seda mängu! Olen läbinud kõik 1000 taset ja alustanud otsast peale, lootes ja oodates uute tasemete ilmumist!! Soovitan soojalt, kui sulle meeldib väljakutse.
See ei anna mulle teemante. Milliseid teemante mul oli, kasutasin 155 peal ainult selleks, et vaadata, kuidas midagi maha ei kuku. Aeg sai otsa. Mul on teemandid otsas. Ja andis mulle ainult 2 sekundit. Kuidas te nüüd teemante hankite, kuna te ei saa ka videoid vaadata?
Pärast iga mängu saate reklaami ja neist ei saa kuidagi lahti. Ja mängud ei ole väga pikad.
Lõbus ajaraiskaja. Seal on reklaame, kuid need ei ole väga pikad. Ma mõtlen, et arendajad peavad kuidagi raha teenima. Rakendus ei topi mulle oste näkku, nii et selle eest boonuspunktid. See on tegelikult üsna värskendav.
Lõbus, sõltuvust tekitav mäng... aga reklaam iga mängu vahel, liiga palju. Mõnikord viskad ühe palli ja oled väljas, nii et ilmub teine reklaam. Rahustage reklaame, ma ostsin ka tokeneid, vahet polnud, reklaame saate ikka. Pole õige. Lahenda see ära.
See mäng on suurepärane. see mäng on natuke raske. Selles mängus tahame kõik purgid tühjendada. Kui tasemed puhastame, muutub see väga raskeks. Laadige alla see suurepärane mäng.
Ma armastan armastan armastan seda mängu! Võiks mängida terve päeva ja öö ja vahel ka! See on kõik, see on kõik – lõbus, mis ei anna alla!
see oli alguses lõbus, aga kui jõuad raskematele tasemetele, muutub reklaam väga tüütuks.
FIFA Football ספורט xfyt
Mäng läheb reklaamidele ja lukustub, nii et peate mängu iga 2 minuti järel sulgema, palun parandage.
Väga lõbus! Lihtne ja see on nagu vanasti. love it tyvm See on minu arvustuse redigeerimine... Ma armastan mängu, kuid 1 probleem, kui ma mängin "mitme mängijaga", ei lase see mul skoori lüüa. See lihtsalt ütleb jätkuvalt, et mu skoor on 0. Palun parandage ja tagastan mu 5 tärni. Vwry lõbus lõbus mäng tõesti!!
mul oli nii lõbus, kuni teed tolle lolli kõva taseme, kus palligraafika läheb otse üle purkide, aga purgid ei liigu, ma ei saa kunagi aru, miks iga sõrmemäng siin teeb kõige rumalam asja, ma ei raiska oma aega ideaalse löögi saavutamiseks , milline viis mängu ära rikkuda, ei saa ega raiska oma aega, tänan lootuse eest
täis reklaame
Mäng on halvim siis halvim....algustasemed olid head, aga eesootavad kõrgemad tasemed olid halvimad, ei saa mängida....ainult meie Bp tõstab.... Mulle see mäng ei meeldi...😈 👿😈
salvestatud mänge ei laadita teistesse seadmetesse isegi siis, kui olete sisse logitud sama Google'i kontoga. reklaamid on tüütud.
Nad on vargad Mängu mitme mängijaga versioonis on vähemalt 9-10 arvutivastast, kes lihtsalt tabavad iga kord maksimaalse väärtusega tahvlit ja on kordusmatši jaoks keelatud. See tähendab, et te ei saa nendega võita ja kaotate lihtsalt oma mündid. Ja need juhuslikud arvutivastased on nii sagedased, et nad ilmuvad iga kord, kui sel ajal pole võrgumängijat.
Reklaamid üle ekraani
Minu lemmikmängude hulgas on see väljakutse, mille eesmärk on loobuda ja alistuda (moto), ülivinge graafika, juhtnupud; unustamata, et see on nii väljakutseid pakkuv mäng, väga sõltuvust tekitav ja mulle meeldib see.. Installige see ei kahetse, ma võin kihla vedada🤩
Mängisin ainult 3 ringi ja olen juba konks!!! Täname suurepärase liidese eest.
Need popreklaamid on viis täiskasvanuks saada. Eriti mu pojale, kes on 4-aastane, täiskasvanud inimesed on alasti voodis ja nutavad üksteist üleni
Liiga palju lisasid. See on lihtsalt nõme. See on lihtsalt aja raiskamine. Kurat põrgu tehke mäng ilma lisadeta. Eemaldan selle. Muidu hea mäng. 👿
See on okei mäng, miski ei lähe üle võlli, kuid nagu tavaliselt, tuleb tegeleda reklaamidega, sest kes tahab kulutada sadu dollareid lihtsalt palli ja mõne purgi viskamiseks
Hit & Knockdown Sport vbb