Post by giggfilmimitho on Mar 4, 2022 12:21:20 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سکه های بیشتری را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Snake Rivals - Fun Snake Game 2022 version ▞▞▞
کاملاً معتاد هستم، اما من اتصال بلوتوث را به کنترلر خود ترجیح می دهم. بد است که نیمی از صفحه نمایش باید مانع شود تا روی آن کشیده شود. و من از یک استایلیست و یک تبلت استفاده می کنم. کسی اینو روی گوشیش بازی میکنه؟ همچنین فلش کوچکی که باید جلوی من شناور باشد کاملاً بی فایده است لطفاً به ما گزینه ای بدهید تا آن را خاموش کنیم. آنقدر در اطراف شگفت زده می شود که بخواهید از آن فرار کنید. لول
این چیه تو رو خدا اینی بدترین بازیه که تو عمرم دیدم نصب نکن الکی نتتون هدر میره
من هنوز واقعاً از این بازی لذت می برم! جدا از همه ادمهایی که فقط میخواهند تو را تماشا کنند، روزگار بدی را سپری میکنند. اگرچه اخیراً متوجه شدم که بازی من هنگام بازی بسیار ضعیف است و قبلاً هرگز به این شدت عقب نیفتاده است. مار من وقتی حرکت میکند یک حرکت تند و تند دارد و تمام صداهای پاور به نظر میرسد که زیر آب هستند. در منطقه برفی جدید، من اغلب پس از برخورد با هیچ چیز در نزدیکی جعبه یا دیوار میمیرم، اما حتی نزدیک به برخورد با آن نیستم. من از نوت 20 اولترا استفاده می کنم.
خوبکیتبتبتبکخک-) ؟$) ؟"*،*$،'£#،'*$=*'،'*-'&'،*-،£-& £♤،😋😣#؛£'&×£' & × * '_ ¥ & # & 😋😣😣☺😋😣😣☺😣☺😣😚☺😇☺🤗☺😇☺😣😇😣☺😣🤗😣☺😣☺😋🤗😋😚😋🤗😋☺😋😇😋☺😋🤗😋 ☺😋☺🤗😋😚😋🤗😣☺😣🤗😣☺😣😚😋☺😋😇😋🤗😋🤗😣☺🤗😋🤗😣😇😣☺😋☺😣😇😣😣😣☺☺😣😣 🔧🗝🔏🔏🗝🔏 🔑📏🗄📏📎🔏🗓🐴🐮🐴🐮🐴🦄🦁🐆🐯🐆🐂🐆🐮🐆🐮🐺🐮🐴😅☺😅😚😅😚😘😊😍 تبتب ♩♩ 🎺🎶📣🎛📢🔕📢🔇🕩📣🕭🎷🎺 .
بالا نمیاد تو مملک ما فیلتر شکن میخواد
من از ابتدا این بازی را انجام میدهم و هر ثانیه را دوست داشتم... تا حدود یک هفته پیش، زمانی که به طرز دیوانهکنندهای لگگی شروع شد و اکنون هر بار که سعی میکنم بازی کنم، فقط به زور متوقف میشود. من قبلاً حذف/نصب مجدد کرده ام. من دوست دارم شما بچه ها هر اشکالی که باعث این اتفاق می شود را برطرف کنید تا بتوانم دوباره از بازی مورد علاقه خود لذت ببرم. لطفا و متشکرم!
کنترلهای ضعیف، همگامسازی ضعیف، اگر سعی کنید با یک مار بزرگتر برخورد کنید (کوچکتر باید برنده شود) 19/20 بار، برنده نخواهید شد. چندین بار نیز کنترل ها را روی من چرخانده ام. نقطه شکست زمانی بود که من داشتم طلا راش بازی می کردم و تصمیم گرفتم که اگر به سمت پایین حرکت کنم، مار مار بالا می رود. به یک دیوار
Super Jungle Jump Žaid. automat. rzp
گیم پلی سرگرم کننده. هزاران مار و سفارشی سازی. من فقط 3 ستاره می دهم زیرا بازی در دادن پاداش به شما بسیار خسیس است. من در بتل رویال در بین 5 بازیکن برتر (از 50 بازیکن) کار خواهم کرد و سینه ای دریافت نمی کنم. همچنین در یک مسابقه پیروز خواهم شد و فقط یک سینه برنز خواهم گرفت. به دست آوردن نقره و طلا واقعاً سخت است و ظاهراً عملکرد شما در یک مسابقه تأثیری بر روی سینه شما ندارد. شما همچنین طلا و الماس را بسیار آهسته جمع آوری می کنید، بنابراین زمان زیادی طول می کشد تا موارد جدید را باز کنید.
دقیقاً مانند snake.io یا agar.io به جز سطوح واقعی، توانایی سفارشی کردن مار، مدلهای مختلف مار برای انتخاب (از جمله گربه بلند، اسب بلند و اژدهای بلند). میتوانید رنگها و بخشهای بدن را با خارها، تکهها و حفرههای مختلف سفارشی کنید تا به مار خود طراحی و شخصیتی که میخواهید بدهید. تنها مسئله؟ باز کردن قفل چیزها خیلی طول می کشد و کسب ارز غیر ممتاز فرآیندی بسیار کند است.
Snake Rivals - Fun Snake Game Laga gvu
Snake Rivals - Fun Snake Game Action vps
واقعا بازی سرگرم کننده است. به روز رسانی: این تا چند روز پیش سرگرم کننده بود. اکنون نمی توانم به هیچ بازی با آنهایی که در لیست دوستانم هستند بپیوندم. همیشه می گوید مشغول است. بدون اینکه بتوانید با دوستان بازی کنید، این بازی خسته کننده است.
Snake Rivals - Fun Snake Game Aksyon eglm
این بازی واقعاً شگفتانگیز است و میخواهد برای به دست آوردن شخصیتهای جدید پول بپردازد. تنها چیزی که من را متوقف میکند این است که وقتی روی 4G کار میکنم، باز شدن مداوم در مورد اتصال بد صحبت میکند. این مشکل هنوز زمانی که من به وای فای وصل هستم رخ می دهد و به طرز وحشتناکی عقب می ماند. زمانی که تاخیر دائماً شما را می کشد بسیار ناامید کننده می شود، اما به ندرت وقتی ارتباط خوبی برقرار می کنم، زمان زندگی ام را می گذرانم.
💋💋💋💋💋💋
برای برنده شدن پرداخت کنید اما به طرز بدی به معنای واقعی کلمه همه چیز برای بردن است. خیلی بی انصافیه من همیشه هنگام تخم ریزی در کنار مارهای بزرگ هستم. و عجله طلا حتی بدتر است. این خیلی ناعادلانه است. من هنوز بتل رویال را امتحان نکرده ام اما شک دارم که خوب باشد. کنترل ها خرابش کردند
نمیاد چرا
بازی جامد با تنوع زیادی از مارها و سفارشی سازی. با این حال به چند نکته منفی اشاره کردم: 1) حالت Battle Royale = بیشتر ربات بازی کردن. گول نخورید که اکثریت بازیکنان واقعی هستند. 2) بر خلاف بازی های دیگر مانند slither i.o، احاطه کردن یک مار برای به دام انداختن آنها بی فایده است. توسعه دهندگان در صورت محاصره شدن باید به طور خودکار یک مار را بکشند. در حال حاضر اساساً کسی است که اول از همه حوصله اش سر می رود زیرا شما نمی توانید به دنبال خود بنشینید. 3) به نقشه های بیشتری نیاز دارد. در کل بازی خوبی است.
بازی خوبیه ولی فیلتر شکن میخواد باانلاینه
نمیدونم چرا بازی رو باز نمیکنه. اگه مشکل از بازیه لطفا درستش کنین
عالیه اگر 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.000 تا.
نجلا
بابا این چیه اثلا نزاشت برم توی بازی فکر کنم یک بات اینترنت میخوام😂 اما در عکس واقعا زیباست گرافیک من کالاف دیوتی بازی میکردم دیگه گفتم بیام ازین بازی ها کنم . خواهرم یکی از این بازی ها رو داره میگه اکانتم ۲۰۰۰۰ است😂😂😂😂😅😅
عالی فقط فیلتر شکن میخواد با نت قوی
بهترین بازی دنیا عاشقشم مرسی از سازندش جواب منم بدین سازنده ترخدا
جالب
خوب ولی فیلتر یادتون باش با فیلتر برین👍❤
کیرم من ناموس سازندش نیا بالا
مه! من می دانم که این یک بازی رقابتی است، اما مبارزه جدی برای پاداش شما آزاردهنده است. اگر تمام کارها را برای به دام انداختن یک مار انجام دهم، تنها کسی خواهم بود که میتوانم آن را بدست بیاورم. بله، شما جام ها را می گیرید، اما من همه چیز را می خواهم. فقط گفتن همچنین چرا سفارشی کردن مار شما اینقدر هزینه دارد! شما سکه های لیل را به عنوان جایزه می دهید و خرید یک مار جدید و قطعات آن هزینه زیادی دارد. فقط مضحک به نظر می رسد. در اینجا یک جایزه 20 سکه برای قرار گرفتن در جایگاه 2 در BattleRoyal است، اما مار مورد نظر شما 1000 سکه است.
اگر می توانستم به ستاره ها نمره صفر می دادم. اول، بازی یک زباله مطلق است. سر یا جعبه جلویی مارها بسیار شکسته است. مردم مثل وسط مار من را می زدند و من از آن می مردم. لطفاً این را اصلاح کنید که خیلی آزاردهنده است. همچنین بسیاری از پنجره های بازشو مانند خرید این و خرید آن، مانند فقط توقف وجود دارد.
بازی خوبی است اما مشکلات کمی دارد: 1. بازی خراب می شود و نقشه از حرکت می ایستد و شما در یک نقطه کوچک گیر می کنید و تا زمانی که بمیرید آن را برطرف نمی کند. 2. اگر به اندازه کافی بزرگ شوید دچار اشکال می شود و پس از تصور آنچه که قبلاً آنجا بوده است مانند سایر مارها و سیب ها خواهید دید. 3. گاهی اوقات اگر شما مار کوچکتر هستید و به مار بزرگتر برخورد می کنید، می میرید و می گوید شما به آن بدن برخورد کرده اید. ( داغ می شود و انگشتان شست را برای کنترل مار سخت می چسباند.) اما این یک بازی خوب به غیر از کسانی است که پوست مار را دوست دارند.
من Snake rivsls را بعد از شنیدن آنها در Google Cloud Podcast امتحان کردم. این یک بازی واقعا سرگرم کننده است. جنبه PVP آن باعث می شود هر ورود متفاوت باشد. هر جلسه یک چالش جدید است و به دست آوردن پاداش ها سخت نیست. من به این بازی 5 ستاره می دهم. من این را اضافه می کنم - پاور آپ های درون بازی باید موش های کوچک بامزه باشند. 😁👍🏽
این یک بازی واقعاً سرگرم کننده است و زمان بسیار خوبی را گذرانده است. من عاشق ویژگی سفارشی سازی برای همه مارها هستم، و اینکه می توان حتی مارهای کمیاب را نیز برد. با این حال، من تاخیر بدی داشتم و در نهایت با یک سنگ یا مار برخورد کردم. و من فکر می کردم که آیا قرار است حذف سفارشی خود را ببینم، زیرا به نظر نمی رسد.. به غیر از تاخیر، من خیلی خوش بگذره. به نوعی آرزو می کنم که می توانستم از ایموجی هایم در طول مسابقه استفاده کنم. خیلی خوب است که بتوانیم با آنها سلام کنیم.
من این بازی را دوست دارم، این یک برداشت جدید سرگرم کننده از یک بازی تلفنی کلاسیک است. فعلاً فقط به آن 2 ستاره داده است زیرا اکنون هر بار که وارد سیستم می شوم به من می گوید که کار نمی کند و باید با پشتیبانی تماس بگیرم. اگر مشکل من حل شود به 5 ستاره تغییر می کند. امیدوارم این باعث شود که بازی را دوست داشته باشم و برای آن پول خرج کردم تا مارهای سردتر و چیزهای دیگری را برای آنها پیدا کنم.
خراب! بازی عالی بود سپس مدتی قبل به روز رسانی شد و دیگر روی داده تلفن همراه کار نمی کرد. از آن زمان واقعاً زیاد بازی نکردهام، زیرا نمیتوانم فصلها را دنبال کنم یا جوایز خود را جمعآوری کنم، زیرا نمیتوانم آن را در حال حرکت، فقط در خانه بازی کنم. وقتی این اتفاق افتاد با برنامهنویسها تماس گرفتم و آنها پاسخ دادند، اما هیچوقت برطرف نشد، دوباره بررسی میکنم تا ببینم آیا مشکل برطرف شده است و به نظر میرسد برایشان مهم نیست. شرمنده! سرگرم کننده بود.
بهترین بازی مار که تا به حال بازی کرده ام. و گرافیک بازی خیلی خوبه همچنین من یک چیز را در مورد بازی دوست دارم و آن این است که ما با بازیکنان واقعی مانند خودمان رقابت می کنیم. اما یک چیز کوچک وجود دارد که من دوست ندارم، این است که روند کسب سکه بسیار کند است. طوری که اصلا نمی توانم مار بخرم. لطفا کاری در مورد آن انجام دهید. همچنین بازی در اتصال دیتا بسیار تاخیر دارد. اما در وای فای صاف است. لطفاً کاری روی آن انجام دهید.
Snake حداکثر اندازه رشد و تعداد ربات های زیادی را در چند نفره دارد. همچنین، شما باید بتوانید یک نقشه را به جای تخم ریزی تصادفی انتخاب کنید. آنها و 5 ستاره را برطرف کنید
گرافیک خوب، کنترل ها نیاز به عادت کردن دارند. مثل slither.io است. اگر میخواهید ظاهری سفارشی داشته باشید، تنها در خریدهای اپلیکیشن، دیوار پرداختی پیدا نکردم. دیدن اینکه توسعه دهندگان محصولی را تولید می کنند که برای سود یا گرفتن مستقیم پول نقد نیست، شاداب کننده است. این برای گیمرها ساخته شده است. توسعه دهندگان کار عالی دو👍👍
بازی خوبیه ولی سرورهاش وحشتناکه همیشه عقب می ماند. شما نمی توانید کاری انجام دهید. به خصوص وقتی به بازیکنان دیگر نزدیک میشوید، خیلی بد عقب میمانید.
این یک نسخه چند نفره واقعا سرگرم کننده از یکی از اولین بازی های تلفن همراه است! گرافیک عالی است، طرحهای مار جمعآوری و اصلاح میشوند، و کنترلها وقتی به آنها عادت کنید خوب هستند. قطعاً می توان بدون صرف هزینه از آن لذت برد و خلاص شدن از شر تبلیغاتی که بین بازی ها ظاهر می شود هزینه زیادی ندارد. و هیچ کس نمی تواند برای بهبود عملکرد مارهای خود پول خرج کند، بنابراین بازیکنانی که پرداخت می کنند در واقع مزیتی نسبت به بازیکنان رایگان ندارند.
بهترین بازی مار در بازار. حتی بهتر از snake.io معمولی که صادقانه بگویم، این بسیار بهتر است. کارهای بیشتری برای انجام دادن وجود دارد و همیشه سورپرایزهای جدیدی وجود دارد، با این حال، وقتی جواهری با پول واقعی میخرم خوب است که در عرض 23 ساعت چیزی بهتر از یک صندوق طلا به عنوان پاداش دریافت کنم و به طور متوسط 20 دلار برای 2000 جواهر دریافت کنم. هر روز همینطور است فقط معاملات بهتر خرید چیزها باعث می شود بیشتر بخرم. غیر از این که من به شدت به این بازی فکر می کنم.
Snake Rivals - Fun Snake Game Akční yphk
عاشق بازی فقط برای خلاص شدن از شر تبلیغات پرداخت شده است که اکنون بارگذاری نمی شود. بهروزرسانی اکنون بازی را بارگیری میکند، اما هیچ تبلیغی برای به دست آوردن سکه و جواهرات بارگیری نمیشود. (تبلیغات تصادفی بدون پاداش از بین رفته اند، خوب است) متوجه شده اید که "اشکالات" عمدتاً در هنگام حرکت دادن شخصیت مار به سمتی می پرد که باعث می شود در اثر برخورد با یک شی یا بازیکن بمیرید.
عالی ❤🧡💛💚💙💜❤
مشکلی نیست. تعداد دفعاتی که مار با برخورد به پهلوم مرا کشته است گیج کننده است. این بازی بر اساس مهارت نیست. مشکل را حل کنید که در آن ماری که تازه از تخم بیرون آمده می تواند مار را با 3000 امتیاز بکشد، و من برمی گردم. حداقل ناامید کننده است.
فقط ای کاش وقتی با مار دیگری به سر می زنی، مار بزرگتر برنده می شد نه کوچکتر. این واقعا آزاردهنده بود و به همین دلیل به آن دو دادم. بسیاری از مردم از آن استفاده کردند و خیلی سریع آزاردهنده شد، من حتی یک ساعت قبل از حذف آن نتوانستم آن را درست کنم!
عالیه
با چتور فیلتر شکنی باز میش لوتفا بگین به هم زنک بزنیذ یا از تلگرام 09944516164
بازی پر مباباتی است
سلام خدمت شما، بازی نصب می شود، ولی باز نمی شود